ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

H Vision, είναι μία διαφημιστική, κατασκευαστική εταιρία πλήρους υποστήριξης στον σχεδιασμό, κατασκευή, τοποθέτηση και αποθήκευση εκθεσιακών περιπτέρων και φορητών κατασκευών (stands) από το 1992.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε την αδιάρρηκτη φήμη μας για ποιοτικές και μακροχρόνιες συνεργασίες βασισμένες στην ανοιχτή επικοινωνία και αμοιβαίο σεβασμό. Στη Vision, κάθε project διεκπεραιώνεται με αφοσίωση και υπευθυνότητα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας (ή η γνώση και η εξειδίκευση) στη διαχείριση διεθνών εμπορικών εκθέσεων μας δίνει την δυνατότητα να υπερβούμε (προωθήσουμε) την εικόνα της εταιρίας σας μέσω της προετοιμασίας και εφαρμογής του project.
Η Vision εξελίσσεται εξαιτίας της διάθεσής μας στο να εφαρμόζουμε καινούργιους τρόπους εργασίας. Θεωρούμε ότι η ειλικρινής ενασχόλησή μας στο project που μας ανατίθεται θα αποφέρει σίγουρη επιτυχία. Από τον ξυλοκατασκευαστή έως τον σχεδιαστή και από την γραμματέα έως και τον μεταφραστή, μπορείτε να βασιστείτε στις σκληρά εργαζόμενες τοπικές και διεθνείς ομάδες συνεργατών μας.

Αφοσίωση

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, η Vision έδινε προσοχή στις ανάγκες των πελατών της. Μέσα από αυτή τη διαδρομή έχουμε δημιουργήσει μια εδραιωμένη εταιρία που πάντα έχει ως προτεραιότητα τον πελάτη.

Στη Vision, είμαστε πάντα δίπλα σας. Από την πρώτη ενημέρωση του project έως το επόμενο βήμα, από τη φάση σχεδιασμού της εφαρμογής έως την τελική υλοποίησή του.

Πρωτοτυπία

Όταν δουλεύετε μαζί μας, συνεργάζεστε με επαγγελματίες εξειδικευμένους στο σχεδιασμό μοναδικών 3D δημιουργιών οι οποίες προωθούν αποτελεσματικά την εικόνα και τα εμπορικά μηνύματα της εταιρίας σας.

Έχουμε την γνώση και εμπειρία στο να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας και να κυριαρχήστε στον κλάδο σας.

Εμπιστοσύνη

Ο κόσμος αλλάζει διαρκώς και στη Vision το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά. Δεν πτοούμεθα από απαιτητικούς στόχους και πελάτες. Αντιθέτως, το όραμά μας είναι η απόλυτη αφοσίωση στις υπηρεσίες των πελατών μας. Αυτή είναι η κύρια πηγή έμπνευσης των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας. Στη Vision δεν προσφέρουμε απλώς λύσεις. Η ομάδα μας και η υπευθυνότητά της, ενδιαφέρεται πραγματικά για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έργου.

Είπαν για μας…

 

We sincerely appreciate your constant support, professionalism, good humour and the dedication of your team…
ANNALISA ZANNONI

Congress Production Manager, European Society of Cardiology

Vision staff were professional and supportive at all times and completed the build successfully and to schedule.
SILKE SCHLINNERTZ

Senior Marketing Manager, EWEC

Vision demonstrated clear planning, strong communication and genius for flexible and innovative design.
PEDRO GALVAN

Marketing Director, Euroleague Basketball

I can honestly say that of all the companies I have worked with, Vision has been the most impressive on all kinds of different levels.
ANNE MARIE SVENDSEN

Professional & Veterinary Affairs Manager, Hill's Pet Nutrition Ltd.

Vision provided us with outstanding service and showed great flexibility
DANIEL WAIGL

Executive Director, CIRSE

From the first meeting onwards, Vision demonstrated a high quality of work, communication and on-site delivery.
BART SOMSEN

Corporate Communications Manager, JVC Europe Ltd

Κάποια από τα έργα μας…

Οι πελάτες μας